Likovna umetnost

Mednarodni likovni natečaj Zimska pravljica


OŠ Toma Brejca je organizirala 2. mednarodni likovni natečaj. Letošnji naslov je bil »Winter fairy tale« oz. »Zimska pravljica«. Prejeli so veliko likovnih del. Poleg Slovenije so s svojimi umetninami sodelovali še učenci iz Hrvaške, Poljske, Romunije, Španije in Grčije.
Naša učenka Ela Urankar iz 9.c razreda je s svojim likovnim izdelkom osvojila srebrno priznanje v 3. starostni kategoriji. V prvi starostni kategoriji je srebrno priznanje dobil učenec Andraž Jeglič iz PŠ Tunjice, mentorici sta bili Jelka Vrhovnik in Mojca Kališnik. Za ta izjemen uspeh jima iskreno čestitamo!

LIKOVNI NATEČAJ RIŠEM ZA PRIJATELJA

Organizator Office & more je v letošnjem šolskem letu razpisal likovni natečaj za otroke vseh osnovnih šol. Na natečaju z naslovom »Rišem za prijatelja« smo pod mentorstvom učiteljice mag. Anamarije Erčulj risali različne živali.

LIKOVNI NATEČAJ PLEŠOČA ZVEZDICA

V septembru 2017 je Plesna zvezda pod vodstvom svoje ustanoviteljice, legendarne slovenske plesalke Katarine Venturini, razpisala likovni natečaj za vrtce in osnovne šole iz vse Slovenije z naslovom »Plešoča zvezdica«.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT