Predstavitev ŠŠD IGRA

 

ŠOLSKO ŠPORTNO DRUŠTVO IGRA
Šolska ulica 1, 1241 Kamnik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

ŠŠD IGRA je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje.  Delovanje ŠŠD temelji na načelu prostovoljnosti, strokovnosti, varnosti in javnosti.
Delujemo samostojno, ločeno od šole, vendar v interesu šolskih otrok in njihovih staršev, šolskih delavcev in OŠ Frana Albrehta.

Otrokom ponujamo kvalitetno organizirane športne dejavnosti s katerimi koristno preživijo svoj prosti čas.  Skrbimo za športno druženje otrok, fer- plej vzgojo, otroke navdušujemo, da energijo usmerjajo v zdrave in aktivne dejavnosti.

V ŠŠD Igra nudimo vsem  enakovredno igro, športno zabavo in nismo usmerjeni k tekmovalnim rezultatom, ampak k sproščenemu in zdravemu športnemu druženju.

 K aktivnemu preživljanju popoldnevov vabimo predvsem otroke, ki niso vključeni v klubske športe, ki ne potrebujejo tekmovalnega dokazovanja, ampak gibalne igre in nova motorična znanja, potrebna za vsakdanje življenje.

 Staršem omogočamo varstvo otrok v času otrokove aktivnosti. Šoli pomagamo dvigniti raven šolskih dejavnosti in kvaliteto dela. Omogočamo bolje organizirano in obogateno šolsko delo, hkrati pa želimo razbremeniti delo učiteljev v času varstva otrok. Šoli omogočamo sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki. Upamo, da z izboljšanjem počutja otrok, doprinesemo k boljšim rezultatom na učnih področjih ter na šolskih tekmovanjih.

Pišete nam lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 Člani IZVRŠNEGA ODBORA so:

Simeon Klokočovnik (predsednik ),

Zdravko Slevec (podpredsednik) ,

Maja Benkovič (tajnik) ,

Metka Bizjak (blagajnik),

Aleš Prosen  (strokovni član),

Tamara Bračič (strokovni član),

Domen Hribar (strokovni član).

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT