Športni dosežki

Občinsko prvenstvo v košarki

V športni dvorani OŠ Frana Albrehta je 14. novembra 2017 potekalo občinsko prvenstvo v košarki.

Na tekmovanju so sodelovale ekipe OŠ Toma Brejca, OŠ Marije Vere, OŠ Komenda Moste, OŠ Stranje in OŠ Frana Albrehta. Prvo tekmo so se učenci pomerili z OŠ Komenda Moste. V zelo izenačenem tekmovanju so naši fantje  strli odpor nasprotnika. Na koncu se je pokazalo, da je bila to odločilna tekma, ki je odločala o napredovanju v nadaljnje tekmovanje. Tekma, ki je sledila, je bila hitro odločena. OŠ Marije Vere je pokazala boljšo pripravljenost in je že v drugi tretjini prepričljivo vodila ter tekmo pripeljala do konca. Ostale tri tekme so naši brez večjih težav dobili in se kot drugi uvrstili na področno prvenstvo.

Dekleta so tekmovala z OŠ Komenda Moste in  OŠ Toma Brejca . Prvo tekmo so dekleta odigrala proti OŠ Komenda Moste. Nasprotnicam se je poznalo, da večina trenira v klubu in so v prvi tretjini zlomile odpor naših tekmovalk. Predno so se zbrale, je bila razlika v prid OŠ Komenda Moste prevelika, da bi lahko pričakovali kaj več od poraza. Drugo tekmo so bile učenke boljše od OŠ Toma Brejca, zasedle so drugo mesto in zaključile tekmovanje na občinskem prvenstvu.

Našo šolo so zastopali, Nik Mujanović 8.a, Matic Kordež 8.b, David Jukan 8.b, Edo Rastoder 8.c,  Žan Drolc 8.c, Luka Repnik 8.c, Žiga Drolc 8.c, Aljaž Udovič 8.b Jaka Udovič 9.b, Klemen Kranjc 9.b, Nejc Krmavnar 9.c, Jaka Sitar 9.a,  Maj Blažič 9.a, Miha Šala 9.a,  Žiga Obradović 9.a ter dekleta Natalija Koželj 9.b, Gracia Lipovšek 9.b, Enja Mijovski 9.b, Neža Strehar 9.c, Katja Jagodic 9.c, Maja Helena Končar 9.a, Nika Sotošek 9.a, Lara Plut 9.b, Tara Mandič 9.b in Eva Šobar 9.b.

Čestitamo.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT