Športni dosežki

ODLIČNE UVRSTITVE NA KOLESARSKEM TEKMOVANJU

ODLIČNE UVRSTITVE UČENCEV OŠ FRANA ALBREHTA NA OBČINSKEM KOLESARSKEM TEKMOVANJU: KAJ VEŠ O PROMETU.

Zmagovalec Jernej Hribar, Žan Trebušak drugi, ekipno prvo in tretje mesto.

Tekmovalci: Žan, Drejc, Jakob, Jošt, mentor Simeon, David, Jernej, Nena in Andraž

 V kolesarsko tekmovanju Kaj veš o prometu imajo tekmovalci (učenci kamniških šol) preizkus znanja in spretnosti na treh področjih:   v spretnostni vožnji, v prometni teoriji in v praktični vožnji po prometnih površinah.

Tekmujejo posamezno in ekipno v kategoriji učencev 8. in 9. razredov in v kategoriji 6. in 7. razredov. Vsaka šola lahko prijavi le 4 učence na kategorijo.

V kategoriji 8. in 9. razredov so naši učenci zasedli 3. mesto in med posamezniki je zmagal Jernej Hribar 9.b, David Homovec 9.b, 8. mesto, Nena Kvas 8.c, 9. m. in Andraž Hočevar Dolinšek 8.b, 12. m.

V kategoriji 6. in 7. razredov so naši učenci zasedli 1. mesto.

Med posamezniki je Žan Trebušak 7.a zasedel 2. mesto,Jakob Zupet 7.a,  4. mesto, Jošt Ločniškar 7.a, 5. mesto in Drejc Sodnik 7.a, 15. mesto.

 V absolutnem seštevku rezultatov je zmagal Žan Uršič OŠ Stranje (5. kazenskih točk) in gre na državno tekmovanje, Žan Trebušak OŠ FA je dosegel 2. mesto (10 kazenskih točk) in Jernej Hribar OŠ FA je dosegel 3. mesto (30 kazenskih točk).

SPVCP občine Kamnik je priskrbel noro dobra darila. Zmagovalci so prejeli odlična gorska kolesa.  Tako enega Jernej in enega naša šola na račun zmage ekipe 6. in 7. razredov.

Prav vsi tekmovalci so prejeli kolesarske nahrbtnike.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT