Športni dosežki

POLFINALE ŠOLSKEGA DRŽAVNEGA PRVENSTVA V SKOKIH Z MALE PROŽNE PONJAVE

V torek, 13. marca 2018, je na OŠ Dobrova potekalo polfinale DP v skokih z male prožne ponjave. Učenci naše šole smo pod mentorstvom učiteljice Tamare Bračič nastopili s tremi ekipami.
Fotografije

Naj poudarimo, da smo prvič v zgodovini treniranja v skokih z male prožne ponjave nastopili z dvema ekipama v isti starostni kategoriji. To dokazuje, da imamo trenutno kar nekaj učencev, ki so sposobni odskakati zahtevane gimnastične prvine in oditi na omenjeno tekmovanje, na katerem je konkurenca res zahtevna, saj se tekmovanja udeležijo predvsem učenci, ki trenirajo v gimnastičnih klubih. Rezultati, ki smo jih dosegli, so naslednji:
EKIPNO 10. mesto je zasedla II. EKIPA MLAJŠIH UČENCEV v sestavi Tian Šebjanič, 6. b, Elija Baloh, 4. b, Urban Pate, 4. b, Adis Hajrudinović, 6. c in Jan Boltar, 6. a.
5. mesto je zasedla I.EKIPA MLAJŠIH UČENCEV, ki so jo sestavljali Bine Hrastovec, 6. c, Vid Čimžar, 6. c, Timi Posl, 6. a, Maks Griljc, 6. a in Nemanja Milojević, 5. a.
3. mesto je zasedla EKIPA STAREJŠIH DEČKOV, ki so jo sestavljali Žan Rozoničnik, 7. a, Matic Škrjanec, 9. b, Žiga Obradović, 9. b, Nik Mujanović, 8. a in Jan Inkret, 7. c.
Ekipa starejših dečkov se je s tretjim mestom uvrstila v finale državnega prvenstva, ki bo v četrtek, 29. 3. 2018, v Brežicah.

Čestitke vsem za osvojena mesta. Veliko uspeha in sreče v finalu pa seveda želimo ekipi starejših dečkov. 
Tamara Bračič

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT