Športni dosežki

Učenci OŠ FA in prof. Tamara Bračič prejeli priznanja Občine Kamnik za najboljše športnike in delo na področju športa v letu 2017

V dvorani Doma kultura Kamnik je včeraj, 26. 2. 2018, potekala podelitev priznanj najboljšim kamniškim športnikom, športnim ekipam in športnim delavcem v letu 2017.
Fotografije

Športnih dosežkov otrok in mladine je bilo tudi v preteklem letu zelo veliko na karm smo lahko v Kamniku zelo ponosni. Seveda pa smo še posebej lahko ponosni na Osnovni šoli Frana Albrehta, ki je včeraj prejela kar tri prestižna priznanja in sicer:
V  kategoriji dečki in deklice do 15 let je priznanje prejel  Žan ROZONIČNIK, učenec 7.a razreda, za skoke z male prožne ponjave. "Žan je odličen učenec in nadarjen športnik. Leta 2017 je bil član ekipe, ki je osvojila 1. mesto na polfinalu šolskega DP in nato še 1. mesto v finalu šolskega DP. V kategoriji mlajših učencev je bil 1. na polfinalnem DP, v finalu šolskega DP pa 3."


Prav tako pa je v kategoriji dečki in deklice do 15 let ekipno priznanje dobila tudi naša ekipa mlajših in starejših učencev v skokih z male prožne ponjave.
"Leta 2017 so Žan Rozoničnik, Jan Inkret, Enej Sladić, Nemanja Milojević, Žan Pavlič in Val Antonin ter Maj Drolc, Jernej Hribar, Igor Džunov, Nik Mujanović in Matic Škrjanec osvojili prvo mesto na polfinalu DP in naslov ekipnih šolskih državnih prvakov v skokih z male prožne ponjave."

BRONASTO PRIZNANJE Občine Kamnik za delo v športu
Za še dodatni ponos OŠ Frana Albrehta je bronasto priznanje Občine Kamnik izvrstno delo in promotostvo na področju športa prejela tudi profesorica telovadbe na OŠ Frana Albrehta, Tamara BRAČIČ. "Prof. športa Tamara Bračič na OŠ Frana Albrehta od leta 1993 razvija talente mladih na mali prožni ponjavi. Za ta šport je navdušila mnogo učencev. Njeni skakalci so 1998 prvič stopili na stopničke, od leta 2001 do 2009 so bili na vseh državnih tekmovanjih nepremagljivi. 2017 so bili ponovno zlati. Njeno zavzeto in strokovno delo se je zrcalilo tudi v treh državnih prvakih med posamezniki in na športno kulturnih prireditvah. Tamara Bračič na OŠ Frana Albrehta vsak dan pri rednih urah športa svoje poslanstvo opravlja  strokovno, odgovorno, prežeto s spoštovanjem in z ljubeznijo do slehernega učenca."

Vsem našim učencem in profesorici zares iskreno čestitamo!
Lara Rozoničnik, 9.c

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT