Novice

Božično-novoletna prireditev na OŠ Frana Albrehta – V pričakovanju bele zimske pravljice

V četrtek, 14. decembra, smo bili na OŠ Frana Albrehta deležni prav posebnega dne. ...utrinki

V zgodnjih popoldanskih urah so nas s svojim obiskom počastili upokojeni učitelji naše šole in nas z izjemno vedrino opomnili na to, da je potrebno večkrat ustaviti korak in se nasmehniti življenju.

Prijetno in sproščeno druženje se je nadaljevalo na tradicionalni božično-novoletni prireditvi, katera vsako leto z iskrenimi željami ogreje srca občinstva. Tudi letos ni bilo nič drugače. Vse goste so navdušili učenci z glasbenimi in plesnimi točkami, šolskemu ansamblu pa se je v prazničnem vzdušju pridružil tudi ravnatelj, gospod Rafko Lah. Po slavnostnem nagovoru, ki ga je namenil vsem prisotnim, se je prijetnim besedam pridružilo še blagozvočno glasbeno voščilo, saj je prvi mož naše šole, skupaj z učenci, učiteljem glasbe in gostom Matjažem Poljanškom, zaigral in zapel pesem Dekle moje pojdi z menoj.

Po zaključku prireditve pa smo imeli  obiskovalci možnost, da smo dobrotno odprli svoja srca in radodarno razširili svoje dlani na dobrodelni razstavi izdelkov učencev naše šole in tako podprli požrtvovalno delo Šolskega sklada, kateremu predseduje gospa Prosen, ki je obiskovalce pozdravila in jim zaželela obilico vsega lepega v prihajajočem letu.

In potem … V svoj objem nas je sprejela lepa, topla in deževna decembrska noč, ko smo s srečo v srcih in mirom v duši odhajali domov.

 

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT