Novice

VSI SMO SONCE

Po neštetih pregledovanjih vremenske napovedi in zrenja v nebo smo jo vendarle »spravili pod streho«. Pravzaprav to težko trdimo, saj smo letos prireditev prvič pripravili pod milim nebom.
Nebo nam je bilo tokrat res naklonjeno, saj je sonce, ki smo si ga izposodili za vodilno temo današnjega dne, prijazno grelo vse prisotne na pravljično okrašenem prizorišču.
Video posnetek

Dan smo začeli s kulturno prireditvijo, na kateri so se nam s svojimi točkami predstavili učenci podružničnih šol in matične šole, ki so nastopili pod budnim očesom svojih mentorjev.
Prisotne sta s toplimi in sončnimi besedami nagovorila naš ravnatelj, gospod Rafko Lah, in podžupan občine Kamnik, gospod Matej Slapar. Ob tej priložnosti je predstavnik Zavarovalnice Triglav, gospod Ivan Sušnik, šoli predal avtomatski električni defibrilator, ki bo pomagal reševati življenja naše šole in njene okolice. Za donacijo se je  zahvalila tudi ravnateljica OŠ 27. julij.
Gospod Miha Flis, predstavnik šolskega sklada, ki se prireditve ni mogel udeležiti, pa je poslal kratek pozdravni nagovor, v katerem nam je sporočil, da bo dobrodelni izkupiček današnjega dne namenjen nakupu novih gugalnic, ki bodo v prihodnjem šolskem letu razveseljevale učence matične šole in jim popestrile dejavnosti na prostem.
Naše letošnje prizorišče je bilo kakor sonce; vsak žarek nam je ponudil svoje presenečenje. Po končani prireditvi smo se obiskovalci lahko sprehodili po vrtu in si izbrali dejavnosti, ki so nam bile najbolj všeč. Izbirali smo lahko med športnimi aktivnostmi, lahko smo si postregli s knjigami, se ustavili na stojnicah ob dobrodelni razstavi izdelkov naših učencev, se udeležili ustvarjalnih delavnic …

Druženje se je končalo ob prijetnem sejemskem vzdušju. Vsekakor pa se prihodnje leto vsi sončki znova srečamo na šolskem vrtu.
Fotografije
Kamnik-info
Novice Občine Kamnik

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT