Novice

OSREDNJEŠOLSKA PRIREDITEV - VSI SMO SONCE

Vljudno vabljeni na osrednješolsko prireditev, ki bo v soboto, 3. junija 2017, na vrtu Osnovne šole Frana Albrehta.

ŠL-2016-17/VABILO2017.pdf
ŠL-2016-17/Osrednješolska prireditev_zemljevid_učenci.pdf
ŠL-2016-17/ZEMLJEVID DEJAVNOSTI.pdf
V skladu z Letnim delovnim načrtom šole in šolskim koledarjem bomo imeli 3. 6. 2017 delovno soboto. Organizirali bomo osrednješolsko prireditev – VSI SMO SONCE z dobrodelno razstavo izdelkov učencev. Nadomeščamo pouka prost dan, 26. 4. 2017. Sobota je torej delovni dan, zato je prisotnost učencev OBVEZNA.
Učenci naj pridejo v šolo ob 8.15 uri. Prireditev, ki se začne ob 8.30, bodo spremljali skupaj z razredniki. Po prireditvi vas vabimo na dobrodelno razstavo izdelkov, ki so jih izdelali učenci. Aktivnosti bodo trajale do 11.30 ure. Malice NE bomo organizirali. Prevoz v šolo bo organiziran po naslednjem voznem redu: Markovo (ob 7:55); Laniše (ob 7:50); Vranja Peč (ob 7:50). Z ostalih relacij prevozov ne bomo organizirali. Domov se učenci vračajo skupaj s starši, zato prevozov ne bomo organizirali.

Obvestilo eko odbora: V okviru dobrodelne razstave izdelkov bomo na EKO stojnici zbirali plastične zamaške/menjava za srčke. Veselimo se zamaškov.

Vljudno vas prosimo, da pridete pravočasno, saj je število parkirnih mest omejeno. Prireditev se bo odvijala na prostem, zato bo zamujanje moteče za spremljanje prireditve. Prireditev bo javna in snemana.Veselimo se srečanja z vami.

Vodstvo šole, učitelji in učenci Osnovne šole Frana Albrehta Kamnik

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT