Novice

PRAZNIČNI ČAS NA PŠ TUNJICE

V Tunjicah se pripravljamo na božično – novoletne praznike.
Fotografije

Predpraznični čas smo polepšali s kulturnimi dogodki in drobnimi pozornostmi. Okrasili smo šolo, obiskali Lutkovno gledališče v Ljubljani in si ogledali predstavo Emil in detektivi.
decembra smo v goste povabili glasbenika Marjana Spruka, ki se nam je predstavil  s kitaro in kontrabasom. Slednjega so lahko preizkusili tudi učenci. Z njim je zaigral tudi ob petju našega pevskega zbora Škrjančki.
decembra smo pripravili novoletno prireditev, na kateri so otroci navdušili starše in druge gledalce s pesmijo Škrjančkov in začetnih učencev angleščine, plesom (ŠŠD igra), dramskima igrama »Kako je slonček Riki čakal gospo Zimo« ter »Babica Zima, kje si«. Po prireditvi smo skupaj s starši ustvarjali na delavnicah.
V četrtek so učenci skozi okna učilnice opazovali ptice v šolskem sadovnjaku in jih fotografirali. V dveh šolskih urah so opazili vrano, srako, detla, zeleno žolno, plavčka, brinovko, v ptičji hišici pa večinoma liščke in velike sinice. Jeseni pa je šolsko igrišče redno obiskovala kanja. Poglejte slike, če ne verjamete.
Fotografije

Jelka Vrhovnik

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT