Novice

Pomladna prireditev ŽARKI PRIJATELJSTVA

Sobotno dopoldne, 21. maja 2016, smo učenci, starši in učitelji OŠ Frana Albrehta Kamnik preživeli skupaj.
(fotografije so objavljene v Galeriji slik)

Dogajanje se je začelo s slovesnim odprtjem obnovljenega podhoda.  Ustvarjalnost , trud učencev in učiteljic je bil poplačan z navdušenjem obiskovalcev nad poslikavami in lepimi mislimi v podhodu. Pot v šolo bo odslej bolj prijetna, svetla in barvita. Upamo, da se bo misel, zapisana na stenah podhoda, »Ni pomembno, od kod prihajaš, pomembno je, kam si namenjen,« usidrala v srca mimoidočih.
Sledila je pomladna prireditev, ki smo jo letos poimenovali ŽARKI PRIJATELJSTVA. Na njej so nastopili učenci z živahnimi glasbenimi in plesnimi točkami. Predstavil   se je šolski band, pevski zbor in nekaj drugih zasedb učencev tako iz matične šole kot iz podružnic.  Seveda sta nas nagovorila tudi ravnatelj šole Rafko Lah in kamniški župan Marjan Šarec.
Po prireditvi smo druženje sklenili na šolskem vrtu, kjer so nas pričakale stojnice z izdelki naših učencev.  Obiskovalci  so se lahko posladkali s slaščicami, odnesli domov prave male umetnine in zamenjali gumb za knjigo. Prostovoljne prispevke, ki smo jih zbrali, smo namenili šolskemu skladu.
Druženje je bilo polno sonca, smeha in dobre volje.  Glede na to, da smo na šolskem vrtu ostali še dolgo po zaključku prireditve, lahko rečemo, da so nad nami sijali pravi žarki prijateljstva.
Zapisala je Irena Milivojevič Kotnik

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT