Novice

KANDIDATI ZA ŽUPANA OBČINE KAMNIK SO ODGOVORILI NA VPRAŠANJA STARŠEV OSNOVNE ŠOLE FRANA ALBREHTA KAMNIK

Spoštovani starši učencev in vsi, ki vas zanima stanje OŠ Frana Albrehta Kamnik!

Kandidatom za župana Občine Kamnik smo glede na soglasno mnenje sveta staršev postavili nekaj vprašanj. Matično šolsko stavbo v letošnjem letu obiskuje 550 otrok, v prihodnjih letih se bo to število še povečalo, zato predvidoma že v naslednjem šolskem letu pouka v celoti ne bo mogoče organizirati v obstoječi šolski stavbi. Ker se zgodba o (ne)ustreznosti šolske stavbe zapleta in odpleta že vrsto let, ker starši potrpežljivo čakamo na rešitev prostorske stiske, zagotovitev ustreznih primerljivih pogojev za naše otroke, rešitev varnostne situacije, zagotovitev športnih površin, ureditev prometne situacije in vsega ostalega, kar je vezano na projekt gradnje šole, in ker v svetu staršev menimo, da je odlašanje nedopustno, da je veliko že zamujenega in da je gradnja šole prioritetna naloga novega občinskega vodstva, smo kandidatom za župana Občine Kamnik zastavili naslednja vprašanja:

DNEVI ODPRTIH VRAT

DNEVI ODPRTIH VRAT NA SREDNJIH ŠOLAH:

- BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO: dan poklicev (15. 11. 2018 ob 17.00), dan gimnazije (22. 11. 2018 ob 17.00); več TUKAJ

- SREDNJA GOZDARSKA IN LESARSKA ŠOLA POSTOJNA: dan odprtih vrat (15. 11. 2018 od 16.00 do 18.00)

DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA: 29. 11. 2018 ob 16.30. Nujne predhodne prijave!

OBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU ZA STAREJŠE DEČKE

V sredo, 24. 10. 2018, in četrtek, 25. 10. 2018, je v športni dvorani Kamnik potekalo občinsko prvenstvo v malem nogometu za starejše dečke. Za uvrstitev na področno tekmovanje je našim fantom zmanjkalo športne sreče, saj so kljub borbeni igri na koncu zasedli 4. mesto.

V ekipi so bili: Stefan Milojević, Rok Flerin, Žan Pavlič, Nejc Kosirnik, Jaka Obradović, Domen Jurjevič,  Luka Repnik in Nik Rauter.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT