Novice

Predavanje za starše

KAKO SE Z NAJSTNIKOM POGOVARJATI O DROGAH?

V torek 24. 10. 2017, ob 18.00 bo v prostorih Mladinskega centra Kotlovnica potekalo drugo predavanje za starše v letošnjem letu KAKO SE Z NAJSTNIKOM POGOVARJATI O DROGAH? V sodelovanju z DrogArt bomo iskali rešitve, kako se približati mladini z odkritim pogovorom o drogah.

Vabimo vas tudi na zadnje predavanje VZGOJA ZA NE-ODVISNOST, ki bo  28. 11. 2017 ob 18.00 in je namenjeno predvsem staršem otrok od 1. do 6. razreda.

LAS Kamnik

MALA GROHARJEVA KOLONIJA V ŠKOFJI LOKI

Tega dogodka smo se udeležile učenke devetih razredov: Tia Pavlič, Lara Rozoničnik in Neža Strehar pod vodstvom mentorice mag. Anamarije Erčulj.
Zjutraj smo se s taksijem odpeljale proti Škofji Loki. Ob prihodu smo prejele material za ustvarjanje, majico z logotipom kolonije, bone za kosilo in risarske podlage. Ogledale smo si mesto in iskale navdih za naše ustvarjanje. Ko smo si določile motive, smo pridno začele z risanjem. Naše izdelke smo oddale po kosilu. Imele smo se zelo lepo in žele smo si, da bi bi bilo v šoli čim več takšnih dni.
Lara Rozoničnik in Neža Strehar 
Fotografije

ŠD 5.r MŠ - Slap Orglice

PETOŠOLCI NA POHODU

V četrtek, 5.10.2017, smo se z avtobusom odpeljali proti Kamniške Bistrice. Pri izvozu za slap Orglice smo izstopili iz avtobusa. Potem smo hodili ob reki Beli po dolini Beli. Videli smo veverico in pajka. Drevje se je že lepo obarvalo v jesenske barve. Ko smo prišli do suhe struge reke, se nas je nekaj uleglo na tla in poslušali smo, če se sliši voda pod nami.

Z "nemščino" na izlet v Nemčijo

Učenci, ki že tretje leto pridno obiskujemo izbirni predmet nemščina, smo skupaj z ostalimi učenci kamniške občine, ki kot mi obiskujejo nemščino, v soboto, 30.9.2017, odšli na celodnevni izlet v Nemčijo. Obiskali smo Orlovo gnezdo, se naužili lepega razgleda in si ogledali rudnik soli ter prelepo Kraljevo jezero.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT