Tabor

V PŠ Mekinje smo imeli  v petek, 2. 12. 2016, in v soboto, 3. 12. 2016,  še zadnjo- tretjo izvedbo tabora »ZA ŽIVLJENJE IN VESELJE«. Tokrat se je ob različnih aktivnostih, ki so spodbujale učenje socialnih veščin, medsebojno sodelovanje, spoštovanje,  bralno pismenost, … družilo in učilo  v sproščenem, veselem vzdušju 32 učencev. Prišli so iz matične šole in podružnic. Večini drugošolcev, se je pridružilo nekaj tretješolcev in četrtošolcev.   Pred odhodom domov pa so se nam pridružili tudi starši. Za dobrodošlico  smo  jim zaplesali ples, v nadaljevanju pa predstavili,  da se z veseljem v srcu lahko veliko naučimo za življenje.
Tamara Bračič in Jana Svetec    
Fotografije s tabora

V mekinjski šoli je bilo v petek, 21. 10. in  soboto, 22. 10. 2016 ponovno zelo živahno. V njej so se učili in vzgajali za »življenje in veselje« učenci tretjih in četrtih razredov iz matične šole ter podružničnih šol iz Nevelj, Mekinj in Tunjic.  34 šolarjev je tkalo nove prijateljske vezi,  spoznavali so pravo vrednost vrednot, se učili socialnih veščin in bralne pismenosti. Naravo smo začutili predvsem v njeni večerni umirjenosti in jutranjem prebujanju. Pokazali smo, da jo spoštujemo.

Pri delu so sodelovale tudi učenke predmetne stopnje: Neža Strehar, Enja Mijovski, Mojca Mlakar in Nena Kvas, Naja Lipičnik in Ana Tomašič
Hvala vsem, ki ste nam pri delu pomagali in nas spodbujali.
Mentorici: Tamara Bračič in Jana Svetec

Galerija slik

V petek, 14. 10 in v soboto, 15.10. 2016 smo se v mekinjski šoli UČILI IN VZGAJALI »ZA ŽIVLJENJE IN VESELJE«
Na dvodnevnem tabor za učence PŠ Mekinje in 3. B razreda matične šole Frana Albrehta smo tkali prijateljske vezi, se učili socialnih veščin in bralne pismenosti. Začutili smo naravo, opazovali njene lepote, okušali njene jesenske darove in ji pokazali, da jo spoštujemo.

Hvala vsem, ki ste nam pri delu pomagali in nas spodbujali.
Tamara Bračič in Jana Svetec

Galerija slik

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT