Domov

Cerkno: 16. 1. - 20. 1. 2017.

Fotografije

Ponedeljek
Srečno smo prispeli v Cerkno. Ko smo v hotelu raztovorili osebno prtljago, smo se odpravil na smučišče, kjer smo po skupinah pričeli z učenjem smučanja. Imeli smo tudi nekaj sonca, na srečo pa veter še ni bil premočan. Kosilo smo imeli v topli restavraciji na vrhu smučišča. Po vrnitvi v hotel, smo se razporedili po sobah. Po večerji nas čaka še predavanje o varnosti na smučišču. 

Torek

Kljub ne preveč obetavni vremenski napovedi, smo preživeli delno sončen in ne preveč vetroven smučarski dan. Vsi počasi postajamo smučarji tako, da nismo več samo na položnem vrhu, ampak se vozimo že z dvo, štiri in tudi šest sedežnico. Po krajšem popoldanskem odmoru smo odšli v muzej, po večerji v bazen. Nekaj časa smo posvetili tudi ustvarjalnim delavnicam. 

Sreda

Načrt za danes je naslednji: po zajtrku odhod na smučišče, kjer nadaljujemo s smučarskimi vsebinami, povratek v hotel okoli petih popoldne, nakar odide ena skupina v muzej, druga na plavanje, sledi večerja in nato še družabni večer s tombolo (srečelovom). 

Dan smo izpeljali po načrtu. Nekatere smučarske skupine so bile že tudi deležne teka na smučeh. Za večino nekaj novega in hkrati zabavnega.

 

Četrtek

Preživeli smo vremensko najlepši dan v tednu. Toplo sonce, skoraj nič vetra, dober sneg, nobene gneče. Nekateri smo danes še preizkusili svoje spretnosti teka na smučeh. Popoldan smo čas v hotelu preživeli ob družabnih igrah, nekateri v bazenu. Bivanje v Cerknem je bilo zaključeno s plesnim večerom. Presenečenje večera je bil obisk "v živo" pravih cerkljanskih pustnih mask.

 

Petek

Po zajtrku bomo svoje osebne stvari odnesli na avtobus, na smučišču opravili zabavno tekmovanje, kmalu po kosilu (okoli 15:45) pa se odpeljali proti Kamniku, kamor naj bi prispeli med 17:00-17:30.

 

 

 

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT