POZDRAVLJENI BODOČI PRVOŠOLCI!

VABIMO VAS V PONEDELJEK, 3. SEPTEMBRA 2018, DA SKUPAJ PREŽIVIMO PRIJETNO DOPOLDNE.
DOBIMO SE OB 9.00 V UČILNICAH PRVOŠOLCEV  (NA MATIČNI ŠOLI IN  PODRUŽNIČNIH ŠOLAH), KJER SE BOMO SPOZNALI IN POVESELILI.                                                             UČITELJICE 1. RAZREDOV

ZADNJI ŠOLSKI DAN in PROSLAVA OB DNEVU DRŽAVNOSTI

Končno smo ga dočakali – zadnji šolski dan! Polni vtisov iztekajočega se šolskega leta 2017/2018 smo se učenci matične šole zbrali v športni dvorani, kjer smo se poklonili rojstnemu dnevu naše prelepe Slovenije. Učenci od 1. do 9. razreda so pripravili pester program, v katerem ni manjkalo glasbe, plesa in osvežitve spomina na osamosvajanje Slovenije. Zahvalili smo se posameznikom iz okolice šole, ki so preko leta sodelovali s šolo in oplemenitili naše šolske dni. Priznanja so prejeli najuspešnejši učenci na področju znanja, športa in umetnosti.
Po proslavi smo se zbrali v učilnicah in prejeli spričevala, pohvale ter se za kratek brezskrben čas počitnic poslovili od prijateljev in učiteljev.

Lepe, navdihujoče, razigrane in sproščene počitnice vsem!

Fotografije

PETOŠOLCI IN KOLESARSKI IZPIT

Kot vsako leto, nas je tudi letos, poleg ostalih dogodivščin, čakalo tudi opravljanje kolesarskega izpita. Smo že dovolj odgovorni, radi se vozimo s kolesom, zato menim, da je pravi čas za opravljanje te naloge. Vendar menim, da je prav, da se najprej poučimo o prometnih predpisih, se preizkusimo v kolesarskih spretnostih, opravimo izpit, šele nato pa se samostojno vozimo s kolesom. Nikoli pa ne smemo pozabiti na kolesarsko čelado.

Zotkini talenti 2018, Lara Rozoničnik

 Lara Rozoničnik je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma prejela zlato priznanje z odra ZOTKINI TALENTI 2018

V soboto, 9. junija 2018, so se na prireditvi ZOTKINI TALENTI 2018 zbrali najboljši učenci iz osnovnih in srednjih šol, ki so tekmovali in merili svoje znanje na različnih tekmovanjih ZOTKS, v šolskem letu 2017/2018. Prireditev je letos poteka pod častnim pokroviteljstvom prof. dr. Józsefa Györkösa, direktorja Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS (ARRS). Letošnjo prireditev je vodil še vedno aktualni državni prvak v citiranju števila PI, Nik Škrlec.

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT