Knjižnica

Učbeniški sklad: izbor gradiv za šolsko leto 2018/19

Na spodnjih povezavah so objavljena obvestila o delovanju učbeniškega sklada in izbori učbenikov, delovnih zvezkov ter šolskih potrebščin za prihodnje šolsko leto.

Na tem mestu objavljamo splošno obvestilo o delovanju učbeniškega sklada na naši šoli. Najprej objavljamo dve obvestili o izposoji učbenikov iz učbeniškega sklada in nakupu delovnih zvezkov. Prvo obvestilo je namenjeno staršem prvošolcev, ki letos učbenike in delovne zvezke brezplačno prejmejo v šoli, starši boste kupili le šolske potrebščine. Drugo obvestilo je namenjeno staršem učencev od 2. do 9. razreda. Zanje delovne zvezke in šolske potrebščine kupite starši, učbenike pa si učenci brezplačno izposodijo iz učbeniškega sklada.

Obema obvestiloma smo dodali kratke zapise s prodajnimi pogoji za nakup delovnih zvezkov in potrebščin nekaterih knjigarn iz Kamnika in okolice.

Obvestilo US 1. razred.pdf

Obvestilo US 2. do 9. razred.pdf

Na spodnji povezavi pa so objavljeni izbori učbenikov, delovnih zvezov in šolskih potrebščin, ki so jih izbrali strokovni aktivi učiteljev in jih bodo uporabljali učenci pri pouku v šolskem letu 2018/2019.

Izbor UČBENIKOV 2018.pdf

Izbor DELOVNIH ZVEZKOV in šolskih potrebščin 2018.pdf

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo na telefonu knjižnice 01/8396310.

Irena Milivojevič Kotnik in Tadeja Česen Šink, upravljavki učbeniškega sklada

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT